Вход

Регистрация
За всички производители на домати и краставици
Виж страницата на групата

СОРТОВЕ ДОМАТИ

Няма качени файлове!

Здравейте!Някой би ли ми препоръчал сорт домати и сорт краставици,които да са едри,многоплодни,да издържат на болести и няма значение от изискваната вода?
Дискусията е започната от Илиян преди 655 дни
Трябва да сте член на групата, преди да вземете участие в дискусиите.
kera 63
Здравейте!
Занимавам се със семепроизводство на сортове български домати и мога да Ви препоръчам сорта ;Паулина;, едри, вкусни и издържливи на заболявания!В момента предлагам разсад на розови домати ;Розов блян;, български домат, едър, без зелен пръстен и много вкусен!Ако някой прояви интерес може да ме потърси на тел:0895777143!
Христос Воскресе!!!!
Весели празници!
преди 185 дни
 
nadineshof
И аз съм много доволна от Хоумстед.
преди 213 дни
 
jivotincheto
В отговор на odisei: Препоръчвам сорта Хоумстед. Големи до 400-500гр плод. Червен, много вкусен. Не става много за търговия защото в долната страна се нацепват и доста се изрязва за салатата но е страхотен на вкус. Аз съм любител и сея единствено за собствена консумация но по-вкусен домат не съм ял. Струва си да пробваш с десетина корена. А после ще споделиш и твоето мнение.
преди 213 дни
 
odisei
Ако някой ми обърне внимание, искам да питам и аз за сортове домати. Имам малка градина за първа година, към 800 стръка домати. При част от тях резултатите бяха трагични - "Ком", "Розалина Роса" и други розови, 1-2 вида гигантски (подарен разсад). Виновен съм аз - лошо поливане, неравномерно и гравитачно и недобри обработки. Сега запазвам "Прекос", "Рила" и два късни. Ще поръчам "Ураган"Ф1, "Одисей"Ф1, "Опал"Ф1 и "Пантано романеско". Много моля някой да напише инфо от практиката за тях - как виреят на открито, боледуват ли, добивни ли са...
преди 293 дни
 
lot56
zdravveite kakav sort domati da vzema za vtora kultura.dosega sam polzval mundial
преди 507 дни
 
лина
Ако търсите сорт с отлично качество,за оранжерийно производство с ранно направление ви препоръчвам Панекра на синджента,теса твърди,доста едри около 300гра е плода,интензивно червен на цвят и не издребнява след 7-8 китка,няма зелен пръстен или кочан,това е сорт които има устойчивас и на листна плесен.
преди 603 дни
 
лина
илиян,за полско произвадство или за оранжерия искаш сортовете.
преди 631 дни
 
лина
грандо ф1 е един от най-едрите червени домати,достига около 350-400гр едрина на плода.сорта е средно ран,индетерминантен и може да се отглежда на открито и закрито.БЕЗ ЗЕЛЕН ПРЪСТЕН Е.Сорта е издържлив на мозайки,не е лош,не се отглежда масово,но това от което съм виждала е чудесен и за пазар.
преди 631 дни
 
lot56
zdraveite kajete mi ne6to za domati sort grando
преди 635 дни
 
veso721972
zdravei kolega bih ti prepora4al krastavici sort BOMBAR nov sort no dobar za domatite saht mnogo dobar PANEKRA ako si profesionalis deistvai tova sa sortove na SINJENTA otli4ni sa as gi zasadih ve4e v saksiiki
преди 650 дни
 
nkanavrov
От така зададения въпрос не става ясно нито какво те интересува , нито какво точно искаш и какво точно целиш!!!
преди 652 дни
 

Последни коментари

Най-новото от блоговете

Последно от форума

Здравейте, преди 2-3 години засадих в д...
преди 1 седмица 2 169
здравейте колеги.имам 75дка които мисля ...
преди 3 седмици 0 223
Може ли да ми помогнете да разпозная сор...
преди 3 седмици 5 285