Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Вход

Регистрация

Фермата във Facebook - направете си и вие виртуална ферма

 

(102 гласа, оценка 4.43 от 5)

Фермата във Facebook е игра за отглеждане на различи селскостопански култури и животни.

Виртуална ферма във FacebookФакт е, че Facebook днес е един от най-посещаваните интернет сайтове в целия свят. През последните месеци, обаче, една от игрите във Фейсбук буквално подлуди потребителите му. Близо три милиона по целия свят, всеки ден се грижат за своята виртуална ферма във Фейсбук. Играта се казва Farm Ville и истерията по нея обхвана и българските потребители на социалната мрежа. Farmville във Facebook (фацебоок) е най-голямата онлайн игра за фермери в момента, като броя на уникалните потребители вече надхвърли 65 милиона месечно.

Основното при играта Farm Ville е да създадете виртуална ферма и да отглеждате отглеждат пшеница, ягоди, овце, кокошки и крави, които ви носят определени пари, с които можете да си купите земя, селскостопанска техника, различни сгради като например свинеферма. Трябва непрекъснато да се следи, кога дините например са станали за бране. Ако не ги оберете навреме, те изгарят и губите много пари.

Необходимо е, обаче, във фацебоок фермата животните и растенията да се следят по часове и това кара милиони виртуални фермери да стоят пред компютрите само и само да спечелят повече пари и да вдигнат нивото си във фермата.

Ако искате да пропуснете всички тези занимания във фермата, които в един момент стават досадни, може да си купите селскостопанска техника (трактори, комбайни, сеялки) с пари. Продуктите, които социалните игри продават са виртуалните стоки. Потребителите дават реални срещу виртуални пари.

По пресметливите виртуални фермери, за да достигнат следващото ниво в играта Farm Ville, вече са се научили да изчисляват каква точно селскостопанска продукция им е необходима и колко. Понякога може да се случи вашите виртуални съседи да ви поверят своята фейсбук ферма. Ако например съседите ви не могат да оберат на четвъртия час ягодите си, защото са на работа, можете да свършите това вместо тях, ако са ви дали паролата от facebook профила си.

Да не пропуснете да нагледате фермата във Фейсбук днес?! фацебоок ферма;)

Етикети:
Заредете още
Моля, влезте за да може да коментирате